+31(0)6 27485209 a.zwanenberg@chello.nl

MSB

Wij vinden dat een gezonde, egale huid voor iedereen realiseerbaar is. Dit vergt commitment, expertise en goede huidverzorging. Wij dagen de huid uit door met TÜV gecertificeerde, stabiele, hoogwaardige, actieve werkstoffen je huid gezonder en egaler te maken. Hoe? Door het juiste ingrediënt op de juiste huidstructuur af te geven creëren we een gezondere huid toestand. Door de onderlinge esthetische synergieën creëren we een overall egale textuur, toon en complex van de huid. MSB® medical spirit of beauty® werkt met specifieke zuren en doelgerichte oplossingen en is het merk voor intensieve huidverbetering met exclusieve resultaten!

Het Duitse skincare merk werkt met drie stappen naar huidperfectie: openen-verzorgen-sluiten. Zo kunnen we iedere huidvraag beantwoorden met de meest passende ingrediënt selectie. Wij werken met zuren om de huid te openen, 7 verschillende sera om de huidvraag te beantwoorden en geven comfort met de sluiters en beschermers. Een compacte, high-tech lijn met skincare die voorzien is van de nieuwste technologieën en ingrediënten te verkrijgen.

De Alpha-Trophox® serie van MSB® is de meest innovatieve serie skincare voor gelaat en lichaam. Train de huid als een topsporter en maak dat deze zijn jeugdige, frisse uitstraling zo lang mogelijk behoud. Verfijn lijntjes en rimpeltjes, verstevig de contouren, egaliseer de toon en ervaar de zijde zachtheid van de huid!

Kom voor een persoonlijk huidadvies naar de salon en maak kennis met de producten van MSB® medical spirit of beauty. Jouw huid is uniek en verdient de beste zorg!

Naast dit merk kunnen wij u ook de producten van M BR® medical beauty research, skincare op de grens van geneeskunde en het merk 21 Trans-Dermal met vegan huidverbeterende producten aanbieden. Meer informatie te verkrijgen in de salon, wij adviseren u graag.