+31(0)6 27485209 a.zwanenberg@chello.nl

Eximia Bodycontouring Deurne

Onder de naam Annelies Body Contouring Deurne is de eerste Eximia specialist in Nederland van start gegaan. Het Eximia concept heeft zich de afgelopen 10 jaar al bewezen maar voornamelijk in Italië en Scandinavië.

De laatste nieuwe versie van het apparaat is de Eximia HR77 Platinum en is door Berg Care Medical geïmporteerd naar Nederland.

De primeur in Nederland staat nu in Deurne. Geen afval programma of vet bevriezing, maar een uniek pijnloos concept dat vanaf de eerste behandeling direct resultaat geeft.

Alles wordt gedocumenteerd en met een voor en na foto vast gelegd, zodat de resultaten er niet om liegen.

Na de eerste behandeling heeft u al direct resultaat.

 

Veelzijdig apparaat

Omdat het apparaat zo veelzijdig is volgt stapsgewijze een behandeling op vetreductie.

Stap 1. Is de gewenste behandelopties instellen en sterktes bepalen.

Stap 2. Microdermabrasie is het dunner maken van de opperhuid zodat de actieve werkstoffen dieper kunnen indringen.

Stap 3. Laserporatie met een laagfrequente laser voor het aanpakken van de vetcellen d.m.v. selectieve verhitting en het activeren van de huid d.m.v. het insluizen van actieve werkstoffen.

Stap 4. Endoradiomag, voor het draineren van het lichaam, verstevigen van het bindweefsel en verstrakken van de huid d.m.v. een vacuüm massage met zuig- en drukpulsen.

Stap 5. Radioporatie voor het verstevigen van de huid en het trainen van het spiergeheugen d.m.v. radiofrequente energie.

Men kan puur op vetreductie werken, op versteviging van de huid, op cellulite of verslappingen. Maar ook op rimpels en verslappingen in het gelaat kortom informeer naar wat “Het Eximia concept” voor u kan betekenen.